GROEPSFOTO
Wie kijkt naar wie
ontdekt dat twee
niet meer terug kijken
Zij reizen tussen de sterren
terug naar de bron
om hun eigen weg te gaan
Het is zoals het is
woorden zonder betekenis
verlies, verlangens en gemis
* Bij een foto van Anna Djerek in De Posthoorn