Ik voel me eenzaam ,
ik voel me alleen.
Soms voel ik me alleen,
waar moet ik heen.
Maar dan wordt ik wakker,
en kijk om me heen.
Dan word ik wakker,
en voel me niet meer alleen.
Ik sta op ,
en ga weer lekker door.
Ik ga voor het leven,
genieten ervan .
Ik ga er voor.