Muziek park
Genietend onder de bloemen,
De vliegen blijven zoemen.
Op het ritmeloze muziek…
Die schijnt uit je hart,
Trots blijven kijken: ik ben een geval apart!
Blijven pronken met de noten, die jij speelt.
De warmte van de muziek die jij deelt.
En de muziek moet blijven spelen.
Zodat jij door kan blijven delen..
In het muziek park van je hart..