De pijn die vrouwen delen
bij het harsen van hun benen
is niet dezelfde, die ik voel
bij het achterlaten
van je geuren en je vormen
Jouw stem die maar niet
tot rust en stilte komt
Er zijn altijd medicijnen
stillers tegen pijn
tegen zwartgalligheden
terwijl de gal helder geel moet zijn
als vaak de maan en soms de zon
gekleed in wisselvalligheden