Om mee te pronken…
Waarschijnlijk bedriegt het verlangen doordacht,
zoals een kus van jouw wulpse mond, nat en onverwacht.
Ik schenk je bloemen, boeketten vol met rozen
en allerhande liefde in bol.comdozen.
Hoe dikwijls heb ik jouw schoonheid niet bezongen,
in ademnood, want elke seconde telt, de twijfels overwonnen.
O zoetgevooisde engel op hoge hielen,
Ik sterf getroost als ik eens in jouw speeltuin spelen mag
een lieve dood, dan zal ik slaafs voor jou knielen.
Half dronken van verliefdheid jouw initialen in een linde,
ach, tussen minnen en kozen de gloed weerstaan,
Ik hak en kerf en snij de naam van mijn teerbeminde
zodat jouw aanwezigheid voor eeuwig blijft voortbestaan.
Rank en hemels fraai de grandeur van vroeger tijden,
met veel zwier en zwaai haar pure perfectie belijden.
Een winnend lot uit de loterij uit duizend en één nachten
Had de zee een stem, konden onze dromen zingen
dan zongen ze een lied over hoe ze de liefde wilden bedwingen,
eendrachtig in het diepe zuchten en het smachten…
esteban 3 juni 2021