Goedemorgen minder zorgen
de ochtend moet nog beginnen
opstaan, werkelijkheid verzinnen
Op de rotonde draait de wind
om een boom in het middelpunt
'Zat een klein zigeunermeisje, huilend op een steen
Huilend, huilend helemaal alleen
Sta op meisje lief en droog je traantjes af
kies een kindje uit de kring met wie je dansen mag.'