dit grenst aan afwezigheid
het domein is een aanrecht dat het bord onttroont
gebakken aardappelschijfjes, nog warm van geboorte
achtergelaten bij gebrek aan eeuwigheid
mijn oom weet niets van sterrenkunde
maar wist mij wel te vertellen dat er zelfs nog een gat zit
in de meest onpeilbare diepte
je zou er honger van krijgen