BLIJVEND LEYDEN
Kunst en laten zien wat je kan
in de Sleutelstad, waar ik eens
mijn studies begon en open
bleef staan om ze ooit eens
summa cum laude af te maken
Mijn geest liet zich niet beperken
wilde overal vrij in kunnen zijn
Er viel nog zoveel te ontdekken
te ziften en het goede te behouden
leren met keuzes om te gaan