PERDU 1
Buiten stond je al te wachten
en jij was op tijd.
Twee jaar geleden voor het laatst
gezien Hiltje.
Wij aarzelden wat op de stoep
voor Perdu. Wij waren het echt.
Liepen naar binnen, bestelden alvast
een koffie met een glas water.
De binnentuin wachtte op ons
verplichtte tot stil te zijn.
Wanneer en wie waren wij geweest.
De avond kon om 18.30 beginnen. Het was tijd.