Voorbij de woorden
Waar kom je dan…
In jezelf, in een ander
Laat het spreken
Maar doe het niet in woorden
Laat het voelend zijn
Woorden zijn genoeg gezegd
Genoeg gedaan
Wil alleen maar naast je staan
Als je voorbij de woorden gaat kom je in onze wereld
Dan pas zie je ons
Je ziet de volharding en de wonden
De kracht en onze macht
Die wij delen met zovelen
Je kunt om ons dieptepunt vragen
Dat zal je raken
Voorbij de woorden
In een zon die alweer scheen
Schat waar gaan we heen
Als we voorbij de woorden gaan
Dan zien we ons wonder misschien wat meer klaarstaan?