Wanneer liet ik me door de liefde dragen?
In mijn stilte van mijn diepste ik
In de vonken verlangen naar echte liefde
Om me bewust te zijn
Van de schoonheid om me heen van mens en natuur
Stil even te staan en te genieten van de pracht der natuur
Een gesprek vereist spreken en luisteren
Ook leren stil te zijn en te luisteren
In de ogen en de glimlach van genieten
In mijn lichaam, mijn geest, mijn hart,
In heel mijn leven beleef ik deze liefde
Dank U voor uw geschenk van u schepping o mijn Heer
Staat u mij toe om steeds te kiezen U te volgen
Laat me uw wegen aandachtig beschouwen
En uw liefde en zorg voor alle mensen voor altijd
De hoogtepunten en dieptepunten de gewone dingen
Zie ik waar God aanwezig geweest is