De weg terug ik soms de beste weg
Het is geen stilstaan
Want dat doen we nooit
Op weg naar de weg terug
Laat je wezenlijk zijn
Je voelt de kracht en macht
Soms laat het je alleen met tranen
Had ik maar
Kon ik maar
Maar het is het is al goed
Je bent al onderweg
Soms zit ik vast en dan help je me
Ik vraag je er niet om maar je doet het gewoon
Af en toe zit ik knel en dat is ook niet gek in mijn leven gezien
Ik ben er altijd voor mijn zoon en dat kost mij een hoop energie en geld
Iets terug verwachten doe ik niet
Ben zo blij dat ik iemand heb die alles in mij ziet
Laten we dan de wereld kleuren in alles wat mooi is
Op de dagen dat ik de wereld aan kan samen met jou
Schat we hebben zoveel kracht
Naast het moegestreden te zijn
Kracht en liefde is onder andere ons geheim
We kunnen nog zoveel meer, wij leggen er ons niet bij neer
Ook wij kunnen de wereld wat mooier maken en raken
Als is het maar in gedachten of in een mooi gedicht
Zing er een lied over of maak het in een andere kunst
Wat jij bent een kunstwerkt om te kussen
Jouw gedachtens en woorden kunnen zelfs een oorlog sussen
En dat is hoe puur je bent van binnen
Jij hoeft de weg naar terug niet meer te gaan
Want je hebt het al begaan
Je staat al aan
In alles wat positief is
De weg terug is de toekomst
Jouw toekomst is die van jou en mij
Maar ook die van iedereen die wij kennen
Wij kunnen hun raken met onze woorden of met een gedicht
Zelfs bij bekenden die hun ogen houden dicht
Ook voor hun is er licht
We gaan het geven tot het eind
Zodat er achter iedere tunnel iets schijnt
Jouw tunnel waar je in moet gaan wat je brengt
Naar de weg terug wat in de toekomst gaat
Dat is wat kan en wat je blij maakt
Ik geloof in jou en in de liefde
Samen dragen wij dit in ons hart
Ik hou van je
Dankjewel!