Heimweekes
Geboortestraat verandert van jaar tot jaar
dat is hoe ik het ervaar
huizen worden vernieuwd of ononderbroken
afgebroken
mensen gaan heen
vroeger kende iedereen
iedereen
mensen praatten met mekaar
kinderen speelden met elkaar
nu is de straat leeg
iedereen voor zijn PC
TV of naar zee
de gezelligheid van de straat is weg
het is ondertussen een ordinaire weg