Deze tijd
Deze tijd van nu
Is een oorlog op zich
Maar zo weinig hebben dat door
Mensen zijn verdeeld, verjaagd,
onderdrukt en gedood
sociaal op afstand gehouden
monddood door maskers op het gezicht
Een prikkie gaf vrijheid terug?
Voor je vakantie?
En zo werd menigeen aan testen blootgesteld
Die hun weerga niet kent aan gevaarlijke stoffen
Maar mensen deden wat hen werd opgedragen.
Door regeringen wereld wijd. Door de media wereldwijd.
Maar… niet door mij.
En zoveel anderen die zich ook wereld wijd
Niet door anderen lieten intimideren.
Ik schreeuwde het uit via media. Werd ook vaak geblokt
Luister ajb mensen… ik ben zo zuinig op jou
Dichtbij en verder weg namen zij hun eigen weg
En werd IK het gevaar?
Langzaam werd ik steeds meer WAKKER
En ik dank onze schepper daarvoor
Eindelijk snap ik waarom ik hier NU ben
En dat is een feest!
Oud zeer is gedaan. De nieuwe IK is ontwaakt
Uit sluimer medicijnen, mijn Licht groeit weer!