Hey daar lieve meid
Ben je trots op waar je gekomen bent?
Ben je blij met hoe je nu jezelf kent?
Mag ik even storen?
Dit moet je namelijk horen!
Hey daar lieve meid
Ik ben trots op jou
Hoe je vecht, geniet en leeft al die jaren al die tijd
Hey daar lieve meid
Ben je soms nog bang voor wat komen gaat?
Ben je soms nog bezig met toen en hoe je er nu voor staat?
Mag ik je even staken?
Want dit zal je zeker raken!
Hey daar lieve jonge vrouw
Ik hou van jou!
Hoe je voor me zorgde en me troostte al die tijd
Zonder jou was ik geen sterke meid
Hey daar lieve jonge vrouw
Vraag je jezelf soms nog af wat ben ik waard?
Wie is het toch die terug in de spiegel staart?
Mag ik je even onderbreken
Want dit wil je weten
Hey daar lieve schat
Ik ben blij dat ik al die tijd jou in mij had
Hoe we zo ver zijn gekomen, kon ik vroeger alleen van dromen
Hey daar lieve schat
Denk je nog weleens terug aan mij?
Wanneer je met mij bezig bent worden jij en ik langsaam wij
Hey daar lieve schat
Sprak zij in de spiegel alsof ze het tegen haar jongere zelf had
Insta: barbieprincess1989