Zie jezelf als de held
Die van huiselijk geweld is hersteld
Zie jezelf als overlever
Die bestempeld is als gever
Zie jezelf als strijder
Wees nu van je eigen leven weer de leider
Zie jezelf als vechter
Heel jezelf en maak de band met jou unieke ik weer hechter
Zie jezelf als de hoofdpersoon
Die je aan het eind van het verhaal bekroond
Zie jezelf als de ster
Je heb het geweld overwonnen, kwam zo ver
Zie jezelf als je ware jij
Want enkelt en alleen dan ben je werkelijk van dit monster vrij
Insta: barbieprincess1989