De schaduwen voorbij…
Ik draag mijn herinneringen zoals jij
de nevels rond jouw ogen.
Openbaar en in het daglicht,
als balsem voor mijn getormenteerde ziel.
Aan de zee die niet van mij alleen is,
ben ik anders dan het kind dat verloren liep,
de omarming van het zand, het zachtjes wiegen.
Er schuilen waarlijk engelen in het water.
’t is een plek waar we spreken van liefde,
waar het strand hand in hand met de golven gaat.
Je hoeft haar gewoon maar in te ademen,
de eenzaamheid wordt er niet alleen gedronken…
esteban 25 juni 2021