Mijn hart
Mijn hart is vrij
Vrij van oude bagage
Die niet meer gedragen wilde worden.
Het maakte mij letterlijk ziek.
Het was mijn eigen hart
Dat sprak: het is genoeg.
Voel de zon. Voel de wind. Voel de Aarde.
Voel alles wat je niet meer dragen wil.
En laat het los in VREDE.
Voel met alle zintuigen
Wat klaar is.
En opeens… was ALLES klaar.
Helderder dan ooit. Zelfs mijn vorige levens.
Alle lessen geleerd. Doorleeft. Doorstaan. Gevoeld.
En toen kwam VREDE in mijn hart
Stroomde LICHT door mij heen.
Jammer dat niet iedereen het zo kan zien.
Al weet ik dat het snel komt voor iedereen.
Ik zie, ik hoor, voel, zoveel meer in mij
Dank God vanuit mijn hart.
Alles wat komen gaat, maakt mij niet meer bang.
Klaar voor alle momenten. In Liefde, uit LIEFDE.
Doe je mee??
Jacky!