MET JOU LIEF
Ook het maanlicht werpt zijn schaduw
onder een boom wacht het duister
verderop een heel woud
Er is een mogelijkheid om naar de maan
te gaan, een leermoment, een kwestie
van met sterke vleugels slaan
Zweven op warme lucht en het beste
ervan hopen, vertrouwen in jou en in
het eigen vliegbereik omhoog
Op de maan gekomen, een toestand
van half lopen en zweven, een rondje maken
van de lichte naar de donkere kant
Het is kouder daar, maar de sterren
schitteren meer en wachten vele
lichtjaren ver om gezien te worden