Echt? Verlaat hij zijn auteurs echt? Onze
vriend/hoofdredacteur Frits Hoorweg?
De man achter het internetmagazine De
Leunstoel? Ach, hij eindigt in grandeur.
Want het gaf ons zo'n sereen gevoel
om met vaste regelmaat onze teksten
gepubliceerd te zien in z'n literair blad
dat vaak 2 keer per maand verscheen
en voor rustige mensen was bedoeld.
Er is een tijd van komen en van gaan
toch denk ik dat Zijn Creatie nooit zal
vergaan want ja wie schrijft die blijft
in de volle eeuwigheid van 't bestaan!
Dus leun nu maar achterover op je troon
je strijd heeft goed geloond, je bereikte
een top die zelfs ervaren klimmers nooit
hebben gehaald, daarom onze dank omdat
je ons meenam naar je Himalaya waar jij nu
in de witte stilte heel het archief verhaalt!
Terwijl jouw leven tevreden ademhaalt!