Neem een weekje vrij schat
Wat zal jij je zoon gaan missen
Voor al zo lang ben je alleen gelaten
Je zocht in het donker en in alle gaten
Nu pas doet het je raken extra veel
Je wilt weg uit het nu
Om je eigen weg te gaan
Die weg ga je nu ook
En ga nooit meer terug
Waar je ook heengaan je blijft in het nu
Beleef dat straks en vooral nu
Klop aan bij alles en iedereen
Zij weten niet hoe het echt met je gaat
Je zult versteld staan van alles wat je terugkrijgt
Want jij hoeft niet alles alleen te doen
Dit is niet te tijd van vroeger en toen
Neem een weekje vakantie
En ontgift je hart en ziel
Geef jouw gedichten daarna extra gevoel
Snap wat mensen ‘ik voel ze’ bedoel
Want dat is een heleboel