Hommelreflex
Een hommel landde op mijn duim
terwijl ik het tafel afruim
voelde iets zachtjes spannen
ik keek en schrok
voelde een schok
titste ze weg
zonder uitleg
stond perplex
van eigen reflex
ocharme dat mooie beest
dat maar even bij mij is geweest
kon ik het maar overdoen
het titsmoment teniet doen
draaide de tijd terug
zou haar strelen op haar rug
maar ze was weg
eveneens zonder uitleg