Ik kijk naar jou
en zie mezelf
voor ik, van mezelf,
mezelf mocht zijn.
Ik wilde niet
dat anderen
een mening
konden vormen
over mezelf.
Tot ik doorkreeg
dat ik , maar
niet mezelf,
nog steeds
een mening werd.
Dus kijk naar mij
en zie jezelf,
vergeet jezelf,
die van jezelf
niet jezelf mag zijn!
Die mening is
slechts van een ander,
niet van jezelf.