De inzichten zijn goed
En je kunt een positieve ommezwaai verwachten
Voor deze verandering is het ook nodig
Dat jij zelf je eigen openstelt voor verandering
Het is daarom voor jou belangrijk dat je je hiervoor openstelt
Jouw levenspad wordt op dit moment begeleid door de goden
Je mag erop vertrouwen dat je op de juiste weg bent
Je kan je erop vertrouwen dat de goden je geven wat je nodig hebt
Het is ook een teken dat er liefde in uw leven zal komen
Wat ik zoek is in mijzelf.
Wat in mijzelf is, is binnen handbereik
Het is echt de moeite waard
Je hebt de kracht in je om zelf te voelen welke gevoelens je hebt
Sta jezelf toe prachtige dromen en wensen te hebben.
En heb er vertrouwen in dat ze zullen uitkomen