Ik dacht er aan vannacht
als jij oprecht naar me lacht
Met je ogen vol liefde en verlangen
Hoe ik daarin blijf hangen.
Want ik ben geeneens de jouwe
maar me toch zo vol vertrouwen
Tekent dat je me ziet en kent
en weet dat ik net iets anders ben.
Al zoek jij een plekje om te schuilen
advies, te praten of te huilen
Dan bel of vind je mij
je vriend, je partner aan je zij.
Niet altijd lief, maar wel oprecht
die met en voor je vecht
Die je voelt en hoort en ziet
al ziet de rest je niet.
De teksten die je leest
je wilde haar, je vrije geest
Rennend, zoekend naar je rust
tot je eigen vlam weer wordt geblust.
Vol liefde en vol leven
toegewijd alles (weg) te geven
Telkens andere gediend
terwijl je zelf zoveel verdiend.
Misschien ben ik daarom in je leven
om je eigen rust en liefde terug te geven
Een diepe zucht, een thuis
een persoon van stilte in de ruis.
Om te lachen en te plagen
voor een antwoord op je vragen
Om je te steunen, stimuleren
en je nooit de rug zal keren.
Een spiegel voor jouw ogen
van liefde, hulp en mededogen
Misschien ben ik daarom wel Boy
en ben jij voor mij zo mooi.