Een oud hoofdstuk in je leven hebt je afgesloten
Met een schone lijn begint aan een nieuwe periode in je leven
Klaar om nieuwe ervaringen op te doen
Je voelt goed aan wat voor jou het juiste is om te doen
Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet zult slagen
Je kunt daarbij vertrouwen op de oneindige overvloed van het universum
Luister vooral naar het antwoord dat je krijgt in de vorm van je gevoel
Je kunt vertrouwen op je eigen spirituele kracht
Het is die kracht die jou op dit punt in je leven gebracht heeft
Schenk aandacht aan alle nieuwe gedachten en ideeën die in je opkomen
Wanneer je ontspannen bent, trek je als vanzelf nieuwe mooie mensen aan
Je loopt over van groeikracht een manier om weer nieuwe energie te krijgen
Je bent op de goede weg je bent op de juiste weg
Je bent klaar voor die nieuwe fase in je leven