Mijn liefde voor jou is onverwaardelijk...
Het gevoel van jou houden oneindig.
In gedachten zal ik altijd dichtbij je zijn.
Waar je ook bent of gaat..
Mijn liefde is die jou nooit verlaat.
In jouw hart is waar ik verblijf.
Als herinnering die ik aan jou schrijf.
Hoeveel jij voor mij beteken om je geef.
Jij degene bent waar voor ik leef