Hoop
Hij heeft maar één wens
wl meedoen aan de domste mens
echter naar ik verneem
is er een probleem
ze zoeken een manier om dit fair te doen
en daar knelt de schoen
want als je zegt ik weet het niet
ben je misschien een liegepiet
hij wacht dus hoopvol af
het is niet meer veraf
als voorbereiding
leest hij geen enkele gazet
tv wordt niet aan gezet
de PC gaat niet meer open
gaat van elke infosessie lopen
hij wil en zal de domste mens winnen
door in geen enkele ronde te winnen
hij heeft alleen schrik
dat hij toch wel eens iets zal weten
want hij kan niet liegen
en wil dat niet op zijn geweten
als ze zulks maar niet vragen
want dan zal hij niet slagen
niets kan de pijn verzachten
hij kan enkel wachten
tot ze de domste mens organiseren
en ondertussen zijn kennis minimaliseren
hopend dat hij de domste mens wint
voor haar die hij zo vurig bemint
omdat ze zei dat hij te slim is voor haar
en dat is niet waar
de overwinning van de kwis
zal het bewijzen
zodat ze hem om die reden
niet meer kan afwijzen