mijn derde oog
Is naar gods hoog.
Mijn twee ogen zien
Een cult van geloof,.
En droogt mijn traan
In onschuld aan.
Alles is
door het derde oog
Gedaan.
Het derde oog
is verbonden
Met God.
Mijn zesde zintuig
heeft mij gevonden
In mijn laatste lot,
Van mijn geloof,.
In beter bestaan.
De verlichting
Is mijn zoektocht,
Dat Druipt in mijn derde
ooglid vocht.
En het vertrouwen wekt
Naar wat ik zocht,.
In mijn trektocht
Naar God.
Ofwel een Trektocht
Naar het bedrog.