Een grauwe maandag,
De regenwolken lijken aan de hemel geplakt
Ik zit in een restaurantje
Tegenover een slijterij en een kruidvat
In een stad die me heeft omarmt
Alsof ik er geboren ben
Op een plek
Waar ik na al die tijd
Nog steeds niemand ken- Of lijkt dat maar zo?
Slagroom, nootjes en chocoladesiroop
*Slurp*
IJskoffie deluxe
Op een maandag zo grauw als het asfalt
van de straat
Ik kan er weer tegen,
Ik ben weer ‘mij.’
Soms droom ik van de toekomst
Van iemand anders zijn dan ‘Ik.’
*Slurp.*
IJskoffie deluxe
Nu wil ik mezelf weer zijn.