Heden en verleden bestaan hier niet
Door de velden waar de Grijze Geest waart
Zijn hielen gekust door de torren en kevers
Helden en gevelden bedrijven er boterzachte liefde
En leeuwenzonen zingen leeuwerikenliederen
Waar het wijs ijskristal duelleert met de anjer in de zon