Bias
Klagen
met volle magen
zeuren
over kleuren
niet tevreden
over het verleden
anderen schuld geven
van de pech in je leven
zeveren
omdat ze niet op tijd leveren
ik weet niet of je dat kent
maar dat
noemen ze verwend
lachen en zingen
om alledaagse dingen
zwansen
en dansen
leven
en laten leven
fier op grijs
gelukkig
zonder reis
ik weet niet of je dat kent
maar dat
noemen ze intelligent