Ik verkoop mezelf -
Ik word een sexy showmodel
En op dingen waarop hij zegt: ‘Je bent gek.’
Houd ik voortaan mijn grote bek.
In een huis in Zweden aan het water
Zit mijn investering voor later.
Een blonde hunk met een banksaldo van een miljoen
Dáár wil ik het opeens voor doen
Ik ben zo lui als de neten
Ik wil liever heel veel eten
Ik draag nooit make-up
Ik geef je lik op stuk
Ik ben dik en ik geef geen F***
Van de regen in de drup,
Maar nu wel in een vette bak
Ik word zo saai en chique als kouwe kak
Maar dan wel voor die blonde man met dat grote huis
Weg met dat arme, ordinaire gespuis
Weg met de doorsnee man uit Zaandijk
Voor de prins van Zweden zet ik me te kijk
Blond en knap en rijk en buitengewoon
Nu opeens maak ik me weer schoon
Van de bank af, uit die participatiezaal
Ik doe ineens weer compleet normaal
Of ik doe alsof ik dat ben, weten zij veel-
Ik hoop alleen dat ik me in Zweden niet verveel