Stel niet uit tot morgen,
wat ik vandaag kan doen.
Stel niet uit je plezier.
Morgen kan je weg zijn,
weg zijn ver van hier.
Niemand heeft ons morgen belooft,
dus doe vandaag wat je wil doen.
Blijf niet hangen in boosheid,
en geef elkaar een zoen.
Leef vandaag, morgen KAN het te laat zijn!
BWVL68