Je nieuwsgierigheid is als een wegenkaart
Die je op weg naar de bestemming van je ziel brengt
Steek de hand uit naar de mensen die je aardig vindt
Het is gewoon leuker als je samen met je beste vrienden leuke dingen doet
Hier is een geheim om een gelukkig je leven te leiden
Doe een wens en verwacht het allerbeste
Vertrouw erop dat je wensen uit zullen komen
Het leven datgene dat je verwacht
Verandering is goed, omdat verandering een onderdeel van je leven vormt
Wees niet bang en vertrouw erop dat de veranderingen
In je leven uiteindelijk zorgen voor een positieve uitdraai
Om jezelf op dit moment gelukkiger te voelen
Denk aan leuke momenten die je doet lachen
Je bent met iets belangrijks begonnen
Zolang je positief blijft denken
Blijf je geconcentreerd op wat je wilt
Je geduld zal beloont worden