IN KLEUREN GEVANGEN
Uit het zwarte boek komt Clara
Bart aarzelt nog met Rachelle
Renate, Alexander, zwarte band
om hoed van Hoss, Gio houdt
zich vast in sandalen aan Lucie
die steun vindt aan Marije
Tim Albus leest voor, zwart
op wit en daartussen verlicht
een woord, kijkt Loes zwarte
camera-tas bij de hand
Stanislaus zoekt de buitenkant
Michael bewaakt de deur
met een blik van Kevlar hard
Raw Urban in The Hague
Row, row, row the boat
Gently in the stream
Merrily, merrily, merrily, merrily
Life is but a dream
Roei, roei, roei de boot
Soepel in de stroom
Gezellie, gezellie, gezellie, gezellie
Leven is een droom
* Groepsfoto van Casper de Weerd