Ik kus je huid
en voel het drukken
van mijn lippen
Ik zou je willen opeten
Mijn vinger streelt
over je lichaam
Ik word je arm gewaar
al tastend
Ik voel mijn huid
jou huid voelen
Niet dichter
kan ik bij je zijn
dan huid op huid
mond op mond
jou voelen
(30/5/2002)