IN MEMORIAM LISAN LAUVENBERG
In de spiegel zie ik de glimlach
op mijn gelaat als ik aan haar denk
Daar is zij weer springend over het strand
ernstig met een rode baret, krullend
Met haar speelse haren verjaagt zij
de triestheid nu zij ver weg is
-
Ik adem in
en adem uit.
Tot nader besluit.
-
©Lisan Lauvenberg