Die periode van stilstand hoeft niet lang te duren
Opent de weg naar nieuwe, mooie ervaringen.
Lucht en licht en staat symbool voor rust
Rust nemen geeft je nieuwe inzichten
Je kunt erop vertrouwen dat het universum
Weet wat jij op dit moment nodig hebt
Jij staat aan het begin van een nieuw
Hoofdstuk in je liefdesleven
Je staat aan het begin waarin grote veranderingen
In je liefdesleven zijn te verwachten
Je hoeft je geen zorgen te maken
Je kunt daarbij vertrouwen op
De oneindige liefde van het universum