Op hotel
Rakketakketak mmm
rakketatkketak mmm
zij op hoge hieltjes
trok een koffer op wieltjes
rakketakketak mmm
rakketatkketak mmm
de weg was ruw en dan weer zacht
ze wandelt elegant en lacht
witte koffer met bloemen erop
bijpassend hoedje op haar kop
op weg van auto naar hotel
weet je wel
rakketakketak mmm
rakketatkketak mmm
ze droeg een wijds kleedje
het wapperde een beetje
plots sleepte de koffer
ooh jeetje
een wieltje brak er van af
daarbovenop was het niet meer bergaf
de man achter haar
vroeg plots zomaar
zal ik ze voor je dragen
wou zijn kansje wagen
doch dat paste niet in het plan
van haar corpulente man
die achterna kwam
en ze ook wel dragen kan
hij droeg nu koffer en zak
op zijn dooie gemak
slenterend en puffend achter haar
met haar wijds kleedje
in de verte klonk een scheetje