Je bent nu al een tijdje weg
Maar je sprak tegen me in mijn hoofd
Ik heb geloof ik pech
Je bent niet zoals beloofd
Hector het lieveheersbeestje
Een wezentje wat niet bestaat
Maakte van elke dag een klein feestje
Maar is op mij nu kwaad
Nu is hij weg, danst door de tuin zonder mij
Lieveheersbeestjes-spirit met zwart haar
Kwam bij me in het gevlij
Maar dacht toen ‘laat maar.’
Hij is grappig en zoet en charmant
Zulke mannen moeten in de krant
In dit dorp aan de waterkant
Nu woont hij vast buiten in een plant
De toekomst is onzeker, soms heb je een beestje nodig
Wat ronddanst en ijsjes eet
Hij is hier nog maar sporadig
Ik denk dat ik hem wel weer vergeet.