Vertrouwen in je eigen intelligentie en wijsheid
Het mentale functioneren doelgerichtheid en concentratie
Brengt verbazingwekkende veranderingen teweeg in je leven
Wees moedig en geloof in jezelf geef niet op
Je hebt wijsheid en het uithoudingsvermogen
Om deze situatie tot een oplossing te brengen
Open je ogen voor de verschillende mogelijkheden
Dagdromen verloren lopen in je eigen kleine wereld
Het verwerven van diep persoonlijk inzicht
Ben je op de goede weg naar je eigen verlichting