Als ik die pijn heb ervaren,
verklaard de dame zich nader:
dat ze het niet kan toelaten en dit voelt aan d'r water.
Dat ze er niet toe in staat is,
vanuit de huidige status,
die niet bepaald adequaat is,
een beeld te maken bij later.
Als een ouderwets gevalletje, van niet in het plaatje.
Terwijl ik braaf ja knik,
heeft ze niet in de gaten;
Dat ik d'r riem los wrik,
met een stuk of drie gaatjes.
Misschien ziet ze m'n traantjes,
maar niet hoe diep t me raakte.
Ze legt een hand op d'r gesp en ze zegt: