Remember when we first met
Remember how you smiled at me
Remember when we first talked
Remember how you sang to me
Remember when we became friends
Remember when we had so much fun together
Remember the day when we became more then just friends
Remember when we fell in love
Remember when we made love
Remember you left me as a lover not as a friend
Remember I was in so much pain and I still are
Remember I almost know you for 2 years
Remember that we are still more then just friends
Remember I still love you and I will always do