IN EEN BINNENTUIN
Verscholen in het groen gezeten
heerlijk niets te doen aandacht
gericht op zien en luisteren
naar, terwijl bladeren fluisteren
Onder paraplu regendruppels horen
vallen, op de klep van een pet
op de bladeren van de struiken
de hoge bomen, drip drap, drap drip
* Bij een foto van Anke De Vrij