Ik ben ooit met mijn stomme kop
over het stuur gebogen, de blik
naar beneden, want hagelbui,
een (geparkeerde) Nuon bus in gereden
Ik weet nog goed, ook al is het
lang geleden, dat het resulteerde
in een behoorlijke knal
Ach ja, die goede oude tijd...
tegenwoordig heten ze Vattenfall