Weer vrolijk worden en ervoor zorgen
Dat wij dat gevoel lang kunnen vasthouden
Belangrijk is genieten van alles en ontspanning brengen met evenwicht en rust in je leven
Dat je positief moet blijven denken wat je ook meemaakt in je leven
Het leren om meer te voelen en te leven in het nu
Hoe jij je voelt heb je zelf in de hand
Jij bent de kapitein van je schip en jij bepaalt zelf je koers die je op wil gaan
Ik hou van positief zijn en als je het opschrijft of je bewaart het in je hart
Zie je nog duidelijker wat je vrolijk maakt waar jij van kan geniet vanuit je hart
Daar ben ik heel mijn leven in blijven geloven
Het verschil maken in een mensenleven is mijn aangeboren passie vol liefde
De magie en wonderlijk dingen in mijn leven worden geboren bij de geboorte
Alles is voortdurend in beweging hoe prachtig toch
Deze levenswijze is het geheim van een gelukkig leven
Gewoon meegaan met de stroom,
Vertrouwen hebben in het leven
En genieten van elk moment