Dag Pa
Je stappen zijn geteld
op jouw aardse wandeling
Zelfs de taaie worden geveld
daarin komt nooit verandering
Ik denk dat ondanks alle vloeken
de Poort toch opengaat
Zonder verzamelgoed of boeken
blijft lichtvoetigheid paraat
Je was een vader als geen ander
met kennis , kunde en venijn
Nu met moeders bij elkander
zo als het eigenlijk hoort te zijn
We doen nog één keer dragen
dan gebeiteld in ons hart
Er was nog zoveel te vragen
het moment heeft ons verward
Rust zacht , na al het presteren
jouw inbreng was ongekend
Je zal hier nog dagelijks passeren
ook nu je er niet meer bent
Namens alle kinderen, bedankt !