Zowel het genieten van die balans
Voeden en gevoed worden
De goddelijke vonk is het begin van alles
Maar ook nieuwe inzichten duiden op belangrijke periode
Er ontstaat een nieuw inzicht het geschenk wat erin verborgen zit
Kan nu uitgepakt worden een tijd van beloning en voldoening
Langzaam maar zeker zul je de liefste van je dromen kunnen veroveren
Je zult je doel bereiken, als je het niet te impulsief aanpakt
De Bron van Wijsheid is dat geinspireerd is
Als bronwater tot een bron van wijsheid is
Doel in het leven is om deze in balans te leren houden
Nu is het lichaam zover dat het zich met de pure essentie van spiritueel Licht kan voeden
Zend dan uw liefde en dankbaarheid naar deze gezegende wens voor hun krachtige steun
Levenskrachtig lichaam gevoed door een natuurlijke vrije stroom van universele energie
Leer naar uw lichaam te luisteren en het lief te hebben