als het donker is
kijk ik naar de sterren
en zoek die ene
en zwaai
ja die ene daar
in de verte
en soms zo dichtbij
diep in mijn hart
die daar die knipoogt
en ik knipoog terug
een ster aan de hemel
eens een bloem op aarde
straalt nu als heldere ster
als houvast in moeilijke tijden
christa